Exit, départ, sortida…

  

Me voy, que lástima pero adiós
me despido de ti y
me voy,

que lástima pero adiós
me despido de ti…

Han estat gairebé tres anys de voltar per aquest món. Però ara la Isnel aixeca el vol cap a altres terres. S'endu uns bons records, una bona experiència i uns quants grans amics i còmplices. També una gratitud immensa a qui fa possible bloc.cat, per totes les vegades que li han solucionat problemes o li han resolt dubtes. Però diuen que més enllà hi ha un món una mica més fàcil i una mica més ràpid, i que els caps de setmana i els dies de festa no tanca. I ho vol provar. Massa vegades a la vida s'ha quedat atrapada en situacions diverses, ja sigui per mandra, per por, per resignació, per falta d'il·lusió, per incopetència o per desconfiança en el futur. Li sap greu, però ja ha fet les maletes. I, de moment, se'n va. 

El seu nou món té un nom: http://gotesdisnel.blogspot.com/

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Exit, départ, sortida…

 1. ramon diu:

  et segueixo…

 2. elur diu:

  doncs vaig a veure el nou piset, que queda pel meu veïnat 🙂

 3. Ainalma diu:

  Ufff, quin ensurt m’has donat!

 4. wowgold diu:

  wow gold:wow gold,wow gold website:wow gold tks

Els comentaris estan tancats.